Carte de oaspeti

Dragi Oaspeti,

La "Conacul Bunicilor" punem mare pret pe ospitalitate si excelenta in servicii, straduindu-ne sa fim la inaltimea asteptarilor dumneavoastra!

Va rugam sa ne scrieti, mai jos, impresiile cu care ati ramas in urma timpului petrecut la noi!

Va multumim si va asteptam cu drag sa reveniti!

Colaboram cu Radu Zernoveanu de mult timp. Carismatic si pozitiv a reusit ca intotdeauna, printr-o abordare profesionista si personalizata a fiecarui training, sa ne perfectioneze. Iar atunci cand intalnirile se desfasoara la Conacul Bunicilor, nu regreti decat un singur lucru: ca la un moment dat trebuie sa te intorci acasa. Este un partener pe care-l recomand cu caldura prietenilor!
Mesaj trimis de catre Marcel Muresan, Director general Wella Professionals in 15.01.2008
Multumim familiei Zernoveanu, inca odata, pt. grija ( aproape maternala ) cu care ne inconjoara de fiecare data si mai mult pt. onoarea de a le fi prieteni !
Mesaj trimis de catre Virgil Melinte, COO Macromex in 21.03.2009
nu am stat decat o noapte si o dimineata dar a fost destul ca sa simtim energia locului, sa ne bucuram de aer, privelisti si liniste, ba chiar sa si parcurgem un traseu "pe sarme" micul dejun a fost de exceptie, adevarat ca la bunica, "si de bun si de mult" nu pot adauga decat ca vom veni inapoi peste 5 zile pentru vacanta scurta de 1 mai, cu un grup de 9 familii de amici. abia asteptam, adrian si ancuta mera
Mesaj trimis de catre adrian mera in 23.04.2012
In 10 ani de zile nu am gasit tabara mai frumoasa pentru copiii mei. Au fost chiar ani in care au mers de doua ori consecutiv in mastermind. Care este secretul Laviniei, al lui Radu si al lui Raducu de reusesc asta? Nu stiu si nici nu vreau sa stiu. Le multumesc doar pentru prietenie si pentru ca mi-au facut copiii fericiti, chiar si in momente in care credeam ca nimic nu-i mai poate bucura.
Mesaj trimis de catre dana filip in 16.02.2011
Va multumesc frumos pentru tot , aveti oameni minunati, intr-un peisaj mirific , intr-o casa de poveste . Iar sotilor Zernoveanu le multumesc pentru armonia si dragostea pe care o raspandesc in jurul lor . Dumnezeu sa le ajute si domniilor lor si tuturor !
Mesaj trimis de catre Cristina A. in 14.08.2011
Am petrecut la Conacul Bunicilor un sejur asa cum visam de mult: cald, linistit, elegant, cu o mancare exceptionala, "ca la mama acasa" , totul cu mult bun-gust si rafinament! Atmosfera, imprejurimile, gradinile si terasele pensiunii, precum si ospitalitatea personalului te fac sa te simti ca intr-un club exclusivist in care, cel putin noi si celelalte familii de prieteni cu care am fost, ne-am simtit rasfatati!
Mesaj trimis de catre Raluca Pava in 05.11.2012
Suntem doua familii de romani stabiliti in Franta de 20 de ani. Ne-a facut mare placere sa ne petrecem concediul la pensiunea dvs pentru ca, pe langa frumusetea zonei, maretia Transalpinei si tot ceea ce am vizitat, ne-am bucurat din plin de atmosfera calda, primitoare si, in acelasi timp, aristocrata a pensiunii! SSalutari intregului personal si sper sa ne revedem si in anii viitori! PS: Deja ne e dor de zacusca dvs!!!
Mesaj trimis de catre Martha Popa in 25.07.2013
Multumim pentru tot!! Au fost doua zile de neuitat, pline din toate punctele de vedere. Ospitalitatea Familiei Zernoveanu, a personalului, imprejurimile, tiroliana si "mersul la inaltime", casa, terasele, florile, cei doi Malinois, mancarea - multa, buna, totul facut in casa- daca am uitat sa spun ceva, oricum este sigur facut foarte bine. Atat eu cat si sotul meu ne-am simtit rasfatati in aceasta oaza de liniste si relaxare. Ne-am propus sa revenim cat de curand impreuna cu prietenii!
Mesaj trimis de catre Florentina Bealcu in 28.08.2014

Adauga un Mesaj