Structura de Cazare

Pensiunea "Conacul Bunicilor" ofera cazare in 9 structuri de cazare, fiecare cu baie proprie, din care:

- 2 sunt garsoniere( dormitor + miniliving cu canapea extensibila),
- 3 duplexuri (camera cu mansarda si cu scara interioara),
- 1 camera tripla 
- 3 camere duble twin/matrimoniala.

Camerele au suprafata mare (18-22 mp ), astfel incat, la cerere, se pot introduce paturi suplimentare. Deasemenea, fiecare mansarda a duplexurilor este amenajata cu cate 2 saltele duble (180/200). Datorita acestei structuri capacitatea de cazare poate ajunge la 26 -30 de locuri.

Salonul are o suprafata de 80mp si este dotat cu statie de amplificare cu incinte acustice, CD-player, DVD-player, TV cu plasma si instalatie de lumini.

Pensiunea dispune de doua terase exterioare, de 100 m2 respectiv de 60 m2, dotate cu mese, scaune si banci

Bucataria, complet echipata ( friteusa profesionala, placa termica profesionala, aragaz, masina de spalat vase profesionala, tacamuri si vesela pt 50 de persoane), este situata intr-un corp de cladire separat care comunica cu salonul si este formata din trei incaperi.

Incalzirea si apa calda menajera se obtin cu o centrala termica, iar apele uzate sunt prelucrate de statia de epurare proprie.

Pensiunea este situata pe un teren cu o suprafata de 15.000 mp, cu relief variat, cu un parau ce trece prin mijlocul proprietatii, cu padure, livada si vie, oferind conditii excelente pentru recreere sau activitati de  team building

Din respect pentru toti clientii nostri, va rugam sa nu fumati in pensiune!

Important: Nu servim meniu a la carte!

 
Mic dejun: