Team Building

Pe langa oferta de cazare si masa avem o oferta proprie de team building. Firma noastra, Mastermind Consulting & Training SRL, cu sediul in Bucuresti, ofera sesiuni de training si team building din 2002 avand un portofoliu impresionant de clienti, experienta de training a Dlui Radu Zernoveanu, General Manager, fiind de peste 20 ani.

Program de activitati pentru dezvoltarea spiritului de echipa si competitie, a increderii, capacitatii de comunicare, imbunatatirea moralului

Organizatiile angajeaza indivizi, dar, in majoritatea cazurilor, acestia trebuie sa lucreze in cadrul unei echipe. Munca de echipa nu se obtine insa de la sine. Grupul de oameni devine echipa atunci cand intre membrii lui se stabilesc conexiuni care tin de comunicare, leadership, incredere, luare si acceptare a deciziilor, creativitate, capacitate de rezolvare a problemelor, a conflictelor, stabilire si respectare a obiectivelor si asa mai departe.

Jocurile de team building ofera tocmai o astfel de atmosfera ,iar firma noastra va ofera un program flexibil, personalizat, care, intr-o atmosfera destinsa de vacanta, sa dezvolte participantilor acele abilitati care aduc performanta si eficienta in organizatie.

Abilitati dezvoltate

 Jocurile si exercitiile din programul nostru, ofera echipei dumneavoastra  un prilej de distractie si de exersare a muncii in echipa. Nu este necesara o conditie fizica deosebita pentru participare. Sunt anumite „jocuri de franghii” la care nu poate participa toata lumea, dar, si in acest caz, este importanta stabilirea prioritatilor si a responsabilitatilor in echipa, in concordanta cu posibilitatile membrilor. Discutiile care se vor purta dupa fiecare activitate ajuta indivizii sa-si descopere si dezvolte acele abilitati care imbunatatesc performanta grupului. Pe masura ce se parcurg diferitele etape ale programului se vor observa progrese in urmatoarele zone:

- Rezolvarea problemelor printr-o abordare cooperanta
- Planificare si management al timpului
- Comunicare eficienta si feedback
- Angajament individual si colectiv
- Rezolvarea conflictelor
- Luarea deciziilor intr-un mod participativ
- Incredere mutuala
- Intelegerea si valorizarea diferentelor dintre indivizi
- Utilizarea rationala si eficienta a resurselor
- Spirit de echipa si sprijinire reciproca
- Spirit de competitie

La inceputul programului de training participantii isi formuleaza obiective individuale si de grup. La sfarsit, ei verifica si analizeaza gradul in care si-au atins aceste obiective si planifica modul de aplicare a celor invatate la locul de munca.

Tipuri de jocuri si activitati

 De interior

Acestea sunt jocuri si concursuri care se desfasoara in interior, la masa de lucru, utilizand hartie si creion, sau in sala de training , desfasurand diverse activitati care implica logica, atentia, comunicarea verbala sau non-verbala, implicarea individuala, integrarea in echipa etc.

De exterior

Aceste jocuri se desfasoara in natura,  aducand un plus de farmec si inedit concursurilor; se bazeaza pe o buna comunicare si coordonare de echipa si sunt accesibile tuturor participantilor, indiferent de varsta. Cei 15.000 de mp de teren din jurul pensiunii, cu relief variat, parau si padure, ofera cadrul perfect pentru o muntitudine de jocuri si concursuri.

Activitati de interior

Activitati de exterior