TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ati venit pe site-ul Conacul Bunicilor!

Prin accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, vizitatorul confirmă că a citit, a înțeles și accepta în totalitate următorii termeni și condiții de utilizare site.

Un link către pagina de internet care conține textul acestor Termeni și Condiții este afișat pe fiecare pagină a Web Site-ului (în subsolul paginilor).

Termenii și condițiile de utilizare se pot modifica oricând, fără o notificare în prealabil. Vizitatorul site-ului este rugat să recitească această pagină în mod regulat, iar accesul continuu sau utilizarea acestui site dovedește că vizitatorul este de acord cu aceste schimbări.

Regulament de Ordine Interioară

 • fumatul este interzis în toate spațiile interioare.
 • accesul la bucătărie este permis doar personalului pensiunii.
 • pentru siguranța alimentară a clienților noștri, este interzis consumul alimentelor aduse din afara pensiunii și nici nu preparăm alimente aduse dinafara pensiunii.
 • ne rezervăm dreptul să refuza clienții aflați sub influența alcoolului, a substanțelor interzise și a celor cu comportament neadecvat.
 • este interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere.
 • sonorizarea pensiunii este asigurată prin echipamentele proprii. Echipamente de sonorizare  suplimentare sunt permise doar la evenimentele private, în care este închiriată toată pensiunea și doar cu aprobare prealabilă. În toate situațiile, volumul sonor trebuie să respecte normele legale în vigoare.
 • manelele sunt interzise, atât în spațiile interioare cât și exterioare
 • Vă rugăm să respectați orele de liniște: 23:00-09:00
 • nu este permis accesul cu animale de companie de orice fel;
 • este interzisă aprinderea focurilor de orice natură în afara spațiilor amenajate în acest scop. Focurile vor fi realizate doar de personalului pensiunii.
 • este interzisă tăierea sau mutilarea florilor, arbuștilor sau copacilor de orice fel;
 • În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, ne rezervăm dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea/nerespectarea proprietății private.
 • Pentru o rezervare fermă este nevoie de achitarea unui avans (stabilit în cazul fiecărei rezervări în parte), avans care se pierde în cazul anulării sau neprezentării.

Măsuri Anti-Covid-19

 • Check-in-ul se poate face începând cu ora 16:00 iar Check-out-ul până la 11:00, pentru a permite personalului să sterilizeze camerele cu echipamente profesionale UV (folosite în unitățile medicale) și dezinfectanți biocizi și virucizi.
 • La sosirea în pensiune, conform normelor în vigoare, se va măsura, prin termoscanare, fără contact, temperatura frontală, atât pentru personal, cât și pentru oaspeți și se va permite accesul în pensiune doar dacă temperatura este mai mică de 37,3 C. Ne cerem scuze pentru disconfort și eventualele inconveniente!
 • La intrarea în pensiune este obligatorie dezinfectarea mâinilor cu soluție dezinfectantă, disponibilă în dispenserele existente.
 • În toate spațiile comune din interiorul pensiunii, este obligatorie purtarea măștii pe gură și nas. Acest lucru nu este necesar în spațiile exterioare (grădini, terasă, livadă etc). În aceste spații este, totuși, necesară păstrarea unei distanțe de minim 2m față de persoanele care nu fac parte din familia dumneavoastră. Mesele de pe terasă și livadă, ca și paturile de plajă și hamacele, vor fi răspândite, astfel încât să respecte distanțele normate.
 • Vă rugăm ca, de fiecare dată când folosiți un pat de plajă, să solicitați un prosop de plajă nou, pe care, după folosire, il veți depozita în containerul special destinat.
 • Vă rugăm ca în intervalul orar 03:00-06:00 (în cursul nopții) să nu părăsiți camera decât în situații de urgență, deoarece se sterilizează cu UV și Ozon spațiile interioare comune.

Politica de Confidențialitate

Conform Regulamentului General UE privind Protectia Datelor(GDPR), aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: Bdul Iuliu maniu 59, 10A, ap 61 Sector 6, Bucuresti, către SC Mastermind Consulting & Training SRL, administratorul legal al pensiunii, putand solicita
– rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii  677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
– transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

Mastermind Consulting & Training SRL NU VA FURNIZA DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL CATRE NICI UN ALT TERT, PERSOANA JURIDICA SAU FIZICA.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.