MĂSURI ANTI-COVID-19

MĂSURI ANTI-COVID-19

La Conacul Bunicilor****, ne străduim să vă oferim un sejur cât mai relaxat, în condiții de maximă siguranță!

Noi, proprietarii, fiind medici, înțelegem, respectăm și implementăm, cu echipamente și soluții profesionale, biocide și virucide, măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19:

  • Check-in-ul se poate face începând cu ora 16:00 iar Check-out-ul până la 11:00, pentru a permite personalului să sterilizeze camerele cu echipamente profesionale UV (folosite în unitățile medicale) și dezinfectanți biocizi și virucizi. Se acordă o atenție specială pentru: întrerupătoare, clanțe și mânere geamuri, veioze, telecomenzi, mânere mobilier, suprafețe mobilă, cotiere fotolii, scaune, uscător păr, pară duș, robineți, chiuvetă, capac WC, buton apă WC, perie WC, dozator săpun și gel duș, etc.
  • La sosirea în pensiune, conform normelor în vigoare, se va măsura, prin termoscanare, fără contact, temperatura frontală, atât pentru personal, cât și pentru oaspeți și se va permite accesul în pensiune doar dacă temperatura este mai mică de 37,3 C. Ne cerem scuze pentru disconfort și eventualele inconveniente!
  • La intrarea în pensiune este obligatorie dezinfectarea mâinilor cu soluție dezinfectantă, disponibilă în dispenserele existente.
  • În toate spațiile comune din interiorul pensiunii, este obligatorie purtarea măștii pe gură și nas. Acest lucru nu este necesar în spațiile exterioare (grădini, terasă, livadă etc). În aceste spații este, totuși, necesară păstrarea unei distanțe de minim 2m față de persoanele care nu fac parte din familia dumneavoastră. Mesele de pe terasă și livadă, ca și paturile de plajă și hamacele, vor fi răspândite, astfel încât să respecte distanțele normate.
  • Vă rugăm ca, de fiecare dată când folosiți un pat de plajă, să solicitați un prosop de plajă nou, pe care, după folosire, il veți depozita în containerul special destinat.
  • În unele nopți, în intervale orare anunțate în prealabil, se sterilizează cu UV și Ozon spațiile interioare comune. Vă rugăm să nu părăsiți camera decât în situații de urgență și să nu priviți direct lampa UV.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că și în aceste condiții speciale ne vom strădui să vă oferim un sejur așa cum vi-l doriți!

La noi, toată lumea respectă regulile! 🙂

Sterilizarea camerelor cu UV și Ozon