Teambuilding
și Evenimente

Pe lângă oferta de cazare și masă, avem o ofertă proprie de TEAMBUILDING, cu un portofoliu impresionant de clienți, experiența de training de peste 25 ani.

De asemenea, organizăm EVENIMENTE PRIVATE (zile de naștere, botez, majorat etc) oferind pachete ce includ cazarea și masa.

Program de activități pentru dezvoltarea spiritului de echipă și competiție, a încrederii, capacității de comunicare, îmbunatatirea moralului

 

Organizațiile angajează indivizi, dar, în majoritatea cazurilor, aceștia trebuie să lucreze în cadrul unei echipe. Munca de echipă nu se obține însă de la sine. Grupul de oameni devine echipă atunci când între membrii lui se stabilesc conexiuni care țin de comunicare, leadership, încredere, luare și acceptare a deciziilor, creativitate, capacitate de rezolvare a problemelor, a conflictelor, stabilire și respectare a obiectivelor și așa mai departe.

Jocurile de team building oferă tocmai o astfel de atmosferă, iar firma noastra vă oferă un program flexibil, personalizat, care, într-o atmosfera destinsa de vacanță, să dezvolte participanților acele abilități care aduc performanța și eficiența în organizație.

 

Abilități dezvoltate

 

Jocurile și exercițiile din programul nostru, oferă echipei dumneavoastră  un prilej de distracție și de exersare a muncii în echipă. Nu este necesara o condiție fizica deosebită pentru participare. Implicarea activă în activități precum și discuțiile care se vor purta după fiecare activitate ajută indivizii să-și descopere și dezvolte acele abilități care imbunatatesc performanța grupului. Pe masură ce se parcurg diferitele etape ale programului se vor observa progrese în următoarele zone:

– Rezolvarea problemelor printr-o abordare cooperantă
– Planificare și management al timpului
– Comunicare eficientă și feedback
– Angajament individual și colectiv
– Rezolvarea conflictelor
– Luarea deciziilor într-un mod participativ
– Încredere mutuala
– Înțelegerea și valorizarea diferențelor dintre indivizi
– Utilizarea rațională și eficientă a resurselor
– Spirit de echipă și sprijinire reciprocă
– Spirit de competitie

 

Tipuri de jocuri si activitati

 

De interior

 

Acestea sunt jocuri și concursuri care se desfășoară în interior, la masa de lucru, sau în sala de training , desfășurând diverse activități care implica logica, atenția, comunicarea verbală sau nonverbală, implicarea individuală, integrarea în echipa etc.

 

De exterior

 

Aceste jocuri se desfășoară în natură,  aducand un plus de farmec și inedit concursurilor; se bazează pe o buna comunicare și coordonare de echipa și sunt accesibile tuturor participanților, indiferent de varsta. Cei 15.000 de mp de teren din jurul pensiunii, cu relief variat, pârâu și pădure, oferă cadrul perfect pentru o multitudine de jocuri și concursuri.

Teambuilding și Evenimente

MASTERMIND CONSULTING & TRAINING SRL

Iuliu Maniu 59, 10A, ap 61, Bucuresti, sector 6

+40 740 055 633

raduzer@mastermind.ro