TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ati venit pe site-ul Conacul Bunicilor!

Prin accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, vizitatorul confirmă că a citit, a înțeles și accepta în totalitate următorii termeni și condiții de utilizare site.

Un link către pagina de internet care conține textul acestor Termeni și Condiții este afișat pe fiecare pagină a Web Site-ului (în subsolul paginilor).

Termenii și condițiile de utilizare se pot modifica oricând, fără o notificare în prealabil. Vizitatorul site-ului este rugat să recitească această pagină în mod regulat, iar accesul continuu sau utilizarea acestui site dovedește că vizitatorul este de acord cu aceste schimbări.

Informații privind compania

Pensiunea Conacul Bunicilor**** este marcă a Mastermind Consulting & Training SRL, proprietarul site-ului conaculbunicilor.ro, al informațiilor și materialelor afișate pe website. Mastermind Consulting & Training SRL este persoană juridică română, cu sediul social în București, Bdul Iuliu Maniu nr 59, 10A, ap 61, sector 6, telefon 0740 055 633, email raduzer@mastermind.ro, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu numărul J40/2160/2002 și având Codul Fiscal RO14525655.

Informații privind serviciile și prețurile lor

Pensiunea Conacul Bunicilor**** comercializează servicii de cazare și masă. Prin intermediul site-ului conaculbunicilor.ro clienții pot face rezervări on-line pentru aceste servicii.

Prețurile practicate sunt afișate în RON și includ TVA. La suma de achiziție a serviciului respectiv nu se adaugă nicio altă taxă. Prețurile practicate pentru serviciile oferite pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Prețul unui serviciu rezervat nu se modifică, chiar dacă pentru perioada respectivă prețul serviciilor a fost modificat ulterior rezervării făcute.

Informații privind achiziția serviciilor prin intermediul site-ului conaculbunicilor.ro

Pentru a achiziționa servicii turistice prin intermediul site-ului conaculbunicilor.ro trebuie să faceți o rezervare folosind motorul de rezervare de pe pagina Acasă, unde, la ”Verificați disponibilitatea” trebuie să completați data check-in-ului și a check-out-ului, numărul de camere solicitate și numărul de adulți și copii pentru fiecare cameră. Rezervarea se consideră a fi realizată în momentul în care ați introdus toate informațiile solicitate de formularul de rezervare și ați înregistrat rezervarea prin apăsarea butonului ”Complete reservation”. Veți primi un mesaj de confirmare a rezervării pe adresa de email înregistrată.

Informații privind plata

Plata pentru serviciilor achiziționate prin intermediul site-ului conaculbunicilor.ro se poate face cu Card on-line, în Numerar, cu Card de Vacanță de la oricare procesator sau prin Transfer bancar.

În cazul în care se optează pentru plata on-line cu cardul, la finalizarea rezervării veți fi direcționat către platforma securizată a procesatorului de plăți online Stripe, unde va trebui să introduceți următoarele date: numărul cardului, data de expirare, codul CVV. Sunt acceptate cardurile de credit și debit VISA, Mastercard, Maestro, American Express, China Union Pay, Apple Pay și Google Pay. Nu se percepe comision pentru tranzacție

În cazul în care se optează pentru plata cu Carduri de Vacanță sau Transfer bancar veți primi pe email o factură proforma cu un link de plată pentru cardul de vacanță, oferit de procesatorul de plăți online MobilPay (Netopia). La accesarea link-ului veți fi direcționat către platforma securizată a procesatorului de plăți online MobilPay, unde va trebui să introduceți următoarele date: numărul cardului, data de expirare, codul CVV. Sunt acceptate Cardurile vacanță emise de Sodexo, Edenred sau Up Romania precum și cardurile de credit și debit VISA (Clasic și Electron) și Mastercard. Nu se percepe comision pentru tranzacție.

Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON, indiferent de metoda de plată.

Informații privind livrarea serviciilor

Livrarea serviciilor se consideră încheiată în momentul în care ați făcut check-out-ul la pensiune.

Informații privind anularea rezervărilor

Rezervările pot fi anulate gratuit cu până la 14 zile înainte de ziua de check-in. După această dată se poate face anularea, dar cu perceperea costului cazării pentru întreg sejurul rezervat.

Pentru a anula o rezervare vă rugăm să trimiteți un mesaj din pagina de Contact de pe site sau un email la adresa raduzer@mastermind.ro

Regulament de Ordine Interioară

 • fumatul este interzis în toate spațiile interioare.
 • accesul la bucătărie este permis doar personalului pensiunii.
 • pentru siguranța alimentară a clienților noștri, este interzis consumul alimentelor aduse din afara pensiunii și nici nu preparăm alimente aduse dinafara pensiunii.
 • ne rezervăm dreptul să refuza clienții aflați sub influența alcoolului, a substanțelor interzise și a celor cu comportament neadecvat.
 • este interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere.
 • sonorizarea pensiunii este asigurată prin echipamentele proprii. Echipamente de sonorizare  suplimentare sunt permise doar la evenimentele private, în care este închiriată toată pensiunea și doar cu aprobare prealabilă. În toate situațiile, volumul sonor trebuie să respecte normele legale în vigoare.
 • manelele sunt interzise, atât în spațiile interioare cât și exterioare
 • Vă rugăm să respectați orele de liniște: 23:00-09:00
 • nu este permis accesul cu animale de companie de orice fel;
 • este interzisă aprinderea focurilor de orice natură în afara spațiilor amenajate în acest scop. Focurile vor fi realizate doar de personalului pensiunii.
 • este interzisă tăierea sau mutilarea florilor, arbuștilor sau copacilor de orice fel;
 • În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, ne rezervăm dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea/nerespectarea proprietății private.
 • Pentru o rezervare fermă este nevoie de achitarea unui avans (stabilit în cazul fiecărei rezervări în parte), avans care se pierde în cazul anulării sau neprezentării.

Măsuri Anti-Covid-19 și de siguranță a clienților

 • Check-in-ul se poate face începând cu ora 16:00 iar Check-out-ul până la 11:00, pentru a permite personalului să sterilizeze camerele cu echipamente profesionale UV (folosite în unitățile medicale) și dezinfectanți biocizi și virucizi.